Endless Pools

Zwemmen met het originele product. Ervaar het allerbeste.

Zwembadseries

Alle voordelen van traditionele zwembaden in een fractie van de ruimte.

Ons eigen product, de Endless Pool, is zo compact dat het betaalbaar is om hem het hele jaar door te verwarmen. Bovendien is het heel eenvoudig om de kwaliteit van het water te behouden. Toch geeft zijn vooraanstaande stroming u het gevoel dat het bad zo lang is als een rivier; dat u 'eindeloos' kunt zwemmen zonder ooit een keerpunt tegen te komen. Dit is het grootste zwembad dat u ooit nodig hebt.

Installeer het binnen of buiten, in uw tuin of in uw kelder, in een veranda of een garage, op een binnenplaats of in een hoek. Het modulaire ontwerp maakt zwembaden van verschillende groottes mogelijk, van 2,13m x 3,66m tot 3,05m x 4,88m met een diepte tot 1,83m.

Door deze flexibiliteit konden meer dan 20.000 klanten hun droom waarmaken om thuis te zwemmen in een Endless Pool.

Maak uw keuze uit onze vijf opties voor de zwemstroming zodat u precies de beleving krijgt die u wenst. Elk van deze opties is volledig aanpasbaar aan iedereen in uw gezin. Aangezien wij gebruik maken van sterke vinyl bekleding in de stalen wandpanelen bent u niet beperkt tot een bepaalde vorm. U kunt uw Endless Pool de grootte en diepte geven die u wenst.

De Endless Pool is een compleet systeem dat bestaat uit het zwembad, het waterverzorgingssysteem, de verwarmingsunit, een zwemmachine en retourkanalen bevat. Populaire opties zijn onder meer de bredere, langere en diepere modellen, de verwijderbare veiligheidsafdekkingen, trapjes/zitjes in het zwembad, trappen buiten het zwembad, op maat gemaakte randafwerking en randstenen, en onderwaterloopbanden.

Original Endless Pool
Performance Endless Pool
Dual-Propulsion Endless Pool
Elite Endless Pool
WaterWell

Bel een Design Vertegenwoordiger

Vraag ons Gratis Ideeënpakket

Ervaringen van klanten:
U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren: