Endless Pools

Zwemmen met het originele product. Ervaar het allerbeste.

WaterWell

VideoFotos

Het oefen- en therapiezwembad voor revalidatie en training.

De WaterWell is ideaal voor aqua-aerobics en hydrotherapie. Het biedt bovendien water tot op borsthoogte in een vrijstaande installatie die nagenoeg overal past.

De WaterWell biedt een unieke combinatie van warmte, water en beweging. Dit verlost de meeste mensen even van chronische pijn en stijfheid, het verbetert de bloedsomloop, verhoogt de soepelheid en vermindert spierspasmen. Oefeningen doen in de WaterWell biedt dezelfde voordelen als oefeningen op de grond: gewicht verliezen, uw beweeglijkheid verbeteren en uw spieren versterken en vergroten.

Een handig bankje zorgt voor een trainingsstation en met onze optionele onderwaterloopband kunt u wandelen, joggen of zelfs rennen terwijl u dezelfde verminderde druk op uw gewrichten ervaart als bij oefeningen op de grond.

De WaterWell kan gemakkelijk geïnstalleerd worden in nieuwe of bestaande ruimtes aangezien alle onderdelen perfect door de deuropening en langs de trap passen. Wij kunnen de WaterWell aanpassen aan de door u gewenste grootte en uw specifieke fitnessbehoeften, doelstellingen en levensstijl.

De WaterWell werkt volledig zelfstandig Alle onderdelen passen perfect onder de bekleding Het zwembad wordt voorzien van stroom via een speciaal stopcontact van 240v, 30 amp met aardlekschakelaar.

De modulaire constructie van de WaterWell kan ook binnen geïnstalleerd worden in bestaande ruimtes: kelder, garage of welke gelijkvloerse ruimte dan ook. De stalen panelen vormen samen de WaterWell en passen perfect door een deuropening. Specificaties van de WaterWell bekijken.

In ons standaardmodel van 2,13m x 2,13m (afmetingen binnenzijde) is plaats voor twee personen; de grotere modellen bieden iets meer ruimte en er is plaats voor meerdere gebruikers. Denk aan uw wateraerobicstrainingen om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft.

Wij bieden drie verschillende wandhoogtes zodat u de juiste waterdiepte kunt kiezen en kunt genieten van de therapeutische voordelen van het drijfvermogen in het water. Onze optionele trap helpt klanten met mobiliteitsbeperkingen om eenvoudig toegang te krijgen tot de WaterWell.

Het WaterWell-systeem is zo ontworpen dat het gemakkelijk zelf geïnstalleerd en onderhouden kan worden. De bedrading in het systeem is voorzien, u hoeft enkel nog de onderdelen aan te sluiten op de contacten met kleurcode. Via de gebruikersvriendelijke computergestuurde bedieningen kunt u de watertemperatuur instellen en de verlichting en hydrotherapie-jets regelen. De uiterst doeltreffende circulatiepomp (110 watt) bespaart energie en werkt heel stil. Het wasbare filter en het koper/zilver Nature 2-patroon vermindert aanzienlijk de vereiste hoeveelheid chloor en is eenvoudig te vervangen vanuit het zwembad.

Het voorpaneel waar alle onderdelen zich bevinden dient altijd toegankelijk te zijn. Verder is er toegang nodig indien er optionele hydrotherapie-jets geselecteerd zijn. De ruimte die nodig is voor uw WaterWell mag dus vrij klein zijn - deze moet slechts 61cm breder en 91cm langer zijn dan de binnenafmetingen van uw zwembad.

Begin hier voor watertherapie bij u thuis:

Vraag ons GRATIS ideeënpakket aan en zie met uw eigen ogen hoe een Endless Pool uw levenskwaliteit kan verbeteren.

Houd mij op de hoogte van aanbiedingen en specials:

Wij delen uw persoonlijke gegevens nooit. U kunt gerust zijn dat uw privacy topprioriteit is voor ons.

Specificaties van de WaterWell:
Oefengebied: 1.83m x 1.83m to 2.74m x 4.57m
Waterfiltratiesysteem - Verwarming, pomp, filter, Nature2-ontsmetter
Standaard waterdiepte van 1 m, 1,15 & 1,30 m optioneel
Bankje voor de binnenkant
Water capacity: 3,300 to 19,000 litres
Trapjes voor de binnenkant
WaterWell-afmetingen en beschikbare dieptes:

Bel een Design Vertegenwoordiger

Vraag ons Gratis Ideeënpakket

Ervaringen van klanten:
U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren: