Endless Pools

Zwemmen met het originele product. Ervaar het allerbeste.

Fastlane Pro

FotosVideo

Verander elk zwembad in een Endless Pool.

De Fastlane Pro produceert een vloeiende, stille stroming met aanpasbare snelheid. Stel de watersnelheid in op het door u gekozen tempo en zwem bij u thuis. De Fastlane Pro is volledig aanpasbaar voor zwemmers van alle niveaus, van beginners tot Olympische zwemmers, en biedt weerstand voor aquarobics, hydrotherapie en waterjogging/-lopen.

De Fastlane Pro verandert uw zwembad in een gloednieuwe speeltuin voor een zomer vol plezier. Neem er een opblaasbare matras bij en laat u "stroomafwaarts" drijven. Met de Fastlane Pro zwemmen uw kinderen met plezier in een veilige en creatieve speelomgeving.

De Fastlane Pro is eenvoudig te installeren zonder elektrische aansluitingen aan de rand van het zwembad. Bovendien past hij in bijna elk zwembad. U geniet van alle voordelen van het zwemmen - cardiovasculaire fitness, spier- en gewrichtsversterking, low-impact training - met de privacy van uw eigen tuin. Voor fitness of plezier, de Fastlane Pro-zwemmachine voegt een nieuwe dimensie toe aan uw zwembad.

Het Fastlane Pro-systeem bestaat uit een hydraulische motorunit op afstand die de propeller aandrijft in de zwemmachine die is opgesteld langs het zwembad. Deze onderdelen zijn verbonden via twee hydraulische slangen die ontworpen zijn om de elektriciteit ver van het water verwijderd te houden.

De zwemeenheid aan de rand van het zwembad bevat een verzonken hydraulische motor die onze op maat gemaakte propeller van 40,6 cm laat draaien; een innovatief kanaalsysteem zorgt ervoor dat de waterstroom een vloeiende zwemstroming wordt.

De krachtige stromingseenheid van 5 PK wordt meestal geïnstalleerd bij uw andere zwembadfaciliteiten zodat alle elektriciteit ver van het zwembad weg wordt gehouden. De motorunit op afstand bevat 19 liter biologisch afbreekbare plantaardige hydraulische vloeistof die naar de zwemeenheid wordt gepompt. Met één druk op de knop kunt u de oliestroom wijzigen en de snelheid van de propeller en daardoor ook die van de zwemstroming aanpassen. Bekijk de specificaties van de Fastlane Pro.

De Fastlane Pro kan in bijna eender welk zwembad geïnstalleerd worden, van nieuwe of bestaande betonnen zwembaden in de grond tot glasvezelzwembaden en de meeste bovengrondse zwembaden. De zwemeenheid kan al in water van slechts 99 cm diep geïnstalleerd worden. Algemene regel: als het zwembad diep genoeg is om te zwemmen, dan is het diep genoeg voor een Fastlane Pro.

In enkele seconden tijd leert u hoe u de Fastlane Pro gebruikt. De afstandsbediening heeft een gewone aan/uit-toets, maar ook toetsen om de watersnelheid Faster (sneller) en Slower (trager) in te stellen.

Take your pool into the Fastlane Pro!

Vraag ons GRATIS ideeënpakket aan en zie met uw eigen ogen hoe een Endless Pool uw levenskwaliteit kan verbeteren.

Houd mij op de hoogte van aanbiedingen en specials:

Wij delen uw persoonlijke gegevens nooit. U kunt gerust zijn dat uw privacy topprioriteit is voor ons.

Beschikbare Fastlane Pro-modellen:
Door de op de zwembadrand gemonteerde Fastlane Pro wordt een bestaand zwembad opgeknapt. De Fastlane Pro hangt over de rand van het zwembad en wordt op zijn plaats gehouden door een plaat die op de zwembadrand wordt geschroefd. De hydraulische slangen lopen over de randafwerking onder de op de rand gemonteerde afdekplaat.
 1. Zwemmachine
 2. Inlaatrooster
 3. Uitlaatrooster
 4. Roestvrijstalen handgreep
 5. Op de zwembadrand gemonteerde beugel
 6. Hydraulisch slangensysteem
 7. Motor
De Fastlane Pro zwemmachine wordt op de waterspiegel rechtstreeks vastgemaakt aan de wand van het zwembad. Dit model is geschikt voor nieuwezwembaden, of voor zwembadrenovaties. Alle aansluitingen en slangen blijven uit het zicht, onder het terras.
 1. Zwemmachine
 2. Inlaatrooster
 3. Uitlaatrooster
 4. Roestvrijstalen handgreep
 5. Op de wand gemonteerde beugel
 6. Hydraulisch slangensysteem
 7. Motor
Richtlijnen voor de minimale ruimtevereisten van de Fastlane Pro:

Bel een Design Vertegenwoordiger

Vraag ons Gratis Ideeënpakket

Ervaringen van klanten:
U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren: